September 29, 2017 albert 0Comment

Parfumurile anului 2017

 

<< The usuals>> si cateva incercari care sa zic ca m-au dat gata in ultima perioada a anului.

 

De fiecare data cand imi cumpar un parfum, cer multe mostre sa vad ce ar rezista sau nu. PH-ul pielii mele este unul :)))) mda, nu mai zic nimic. Pe mine rezista cu brio 24/7 doar One Million iar restul, ma rog sa eman putina caldura poate poate mai vine un zvac de miros. Sau cel putin asa mi se pare mie.  Cui nu ii place un parfum bun?!

Am observat de foarte multe ori ca atunci cand incerc ceva in magazin, tester-ul rezista foarte mult pe piele si dupa en- dush-uri. Dupa ce imi cumpar parfumul GOOD FUKING BYE- adica sa inteleg ca e fake parfumul sau ma tradeaza PH-ul. Asa o mare zarva se face in jurul parfumeriilor astea din Romania –  Sephora, Douglas, Marionaud, etc. Se spune ca multe din parfumuri sunt facute pe vapor si ca testerele sunt cele adevarate pe care majoritatea le sustrag angajatele.

O buna prietena a mea, e parfumareasa sa ii zic asa.  Stie cod-uri, etichete, certificate de garantie si toata vrajeala de a descoperii daca este adevarat sau nu parfumul. O alta prietena ii cumparase mamei ei de pe Aoro un parfum care la un anumit moment a ramas fara capac. A fost amuzant pentru ca reactia a fost una colosala cand parfumareasa mea i-a dat lumea peste cap spunandu-i ca nu este original. Fara sa generalizez, nici Aoro nu este o mare afacere desi cele doua parfumuri pe care le-am achizitionat de acolo au fost TOP.

Pana la urma trebuie sa existe loc pe piata pentru toata lumea.  Eram in perioada liceului iar in piata de langa liceu  veneau vanzatori ambulanti cu produse furate de prin tari dinastea exotice precum Italia, Franta etc. Pe sub mana usor cotit, imi sopteste – Hai frumosule sa iti dau un parfum bun, te duci dupa gagici! HMMMM  am zis eu, macar sa vad ce parfum are. La prima vedere cutia mi-a furat ochii si mi-am zis. Maama, Emporio Armani, Chanel, Polo, la mine in piata la Gavana :O  Nu se poate asa ceva.  Dupa care bunul meu prieten din perioada respectiva, Catalin, imi spune Abita vezi ce scrie pe cutie. Un fel de Emporia Gutzanii si Choneell.  Adica da,  va dati seama.

149315 - 2017 Trendso.17390 - 2017 Trends230966 - 2017 Trends711844 Zoom - 2017 Trendsvisuel sauvage moodpack - 2017 Trends

Dupa fotografiile atasate mai sus,  acestea sunt parfumurile pe care le-am folosit in 2017. Si probabil am sa continui si in 2018. Nu sunt un mare adept al schimbarilor din cateva puncte de vedere.

Multumesc,

 

Screen Shot 2017 06 22 at 10.20.47 PM 1024x194 - 2017 Trends

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *