September 8, 2017 albert 0Comment

Inca o data pe anul asta.

 

Impartindu-ma intre personal si profesional se pare ca America 1.2 #2017 s-a intamplat. Nu ma gandeam, totul a fost foarte repede si din scurt. Am gasit bilet de avion cu $700 cu o saptamana inaintea zborului, ceea ce este o minune aviatica.

Am ales Iberia de data asta, nu pentru ca era mai ieftin, pentru ca nu era, ci pentru ca am avut escala in Madrid. Am vizitat Madrid in urma cu ceva vreme. A fost fantastic.
Acum, dupa acel zbor, terminalul 4S din Madrid este superb dar nu pentru tranzit. Cele mai lungi 4 ore pe care am putut sa le petrec intr-un aeroport. Zborul Madrid- Chicago a fost un fel de Kamikaze impletit cu World War 3 si Donald Trump. Scaunul meu nu se dadea pe spate, in fata mea o familie cu 2 copii care au plans efectiv 10 ore din 10 si mancarea- trash trash trash.
Singura parte care m-a dezmierdat a fost ca la aterizare si la decolare ne-au pus sa ascultam Shakira in avion. Nu mai auzisem muzica pana atunci in avion.

WhatsApp Image 2017 09 05 at 11.03.32 AM - #america 1.2 #2017 &iberia

Beau o cafea, imi trag sufletul si astern cateva ganduri pe ,,foaie”. Dupa atatea zboruri in partea asta a pamantului am avut cea mai frumoasa vedere din avion la aterizare. Am sa pun un scurt video sau mai multe sa puteti trage un ochi de plictiseala. Asa ca stati la curent!

Este cald, este linistit, copii joaca golf si totul este inca inverzit. Presedintele este inca portocaliu in schimb. That is ok!

Faceam un fel de diagnoza, comparam preturi, mod de viata, etc. Foarte proasta actiune din partea mea. Nu exista comparatii. Numai ca aici nu exista oua Kinder, in rest le au pe toate. Accesibilitatea este un cuvant cheie cu care poti defini majoritatea lucrurilor in America.

Thanks!

Screen Shot 2017 06 22 at 10.20.47 PM - #america 1.2 #2017 &iberia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *