October 25, 2017 albert 0Comment

A 3-a oara se spune ca este cu succes!

 

Nu stiu daca v-am spus dar am o prietena foarte buna la Londra.  Sta chiar la palat. Lizzy Girl! Nice to see you again. Si uite ca am ajuns pentru a 3-a oara la Londra, un oras pretios, plin de cultura, arta si arhitectura. Casa pentru Adele, Daniel Craig, Julie Andrews, Robbie Williams si sa nu mai spunem, Casa Regala.

Printre multe altele am avut sansa cateva momente sa bananai prin oras si sa mai prind putin din energia englezilor.

De data asta, pe langa faimoasele: London Eye, Big Ben, Buckingham Palace, 10 Downey Street, Houses of Parliament, The Tube, Tower Bridge, London Bridge si Tamisa, am vizitat alte cateva locuri pe care nu le vizitasem inainte din cauza lipsei de timp. Prietena mea, Alina, care de ceva ani locuieste la Londra… mi-a aratat cateva locuri putin mai jos in clasamentul locurilor foarte frecvent vizitate. Camdem Town, St’ Regent’s Canal, St’ Regent’s Park, The ZOO, British Museum, National Galleries, Trafalgar Square. Bine, in toate acestea, exista si locuri unde am fost deja. Make it once, that is good, go twice, that means you loved it.

Caldura, soare, ploaie, lumina, nori, racoare, ceara, burnita, vant. Elementele pe care tocmai le-am enumerat sunt cateva evenimente meteorologice ce se repeta frecvent pe o scara relativ apropiata, aici ma refer la modalitatea cum acum este caldura si trece rapid prin paleta prezentata in doar cateva minute ajungand la vant.

Mie personal imi place la nebunie. Atmosfera si clima ma ajuta cu alergiile. La polen, praf, prosti, etc. You name it!

 Cred ca in prealabilele postari despre Londra nu am scris nimic special. Defapt am scris. Am avut un Top 10 Things to Do si intr-o alta am avut ceva poze si date pe care le-am pierdut in urma unei probleme tehnice.

Ei bine de data asta am sa atasez cateva poze cu locurile vizitate. Nu am avut mult timp sa petrec prin locurile populate, nu am avut timp sa vanez nemaifacute si nemaipomenite. Pot sa spun doar un singur lucru. Am stat fix in locul unde Nicki Minaj a filmat un videoclip. A fost exact ca atunci cand termini treaba la toaleta si esti intr-o stare de ZEN. Genial!

Sper ca pozele sa va inspire mai mult decat vorbele mele saracacioase astazi. Tin sa mentionez ca am lasat toate pozele exact asa cum le-am capturat. Folosesc un Huawei P9, face niste poze magnifice. Lasandu-le asa, m-am gandit ca le puteti vedea si simti sau vedea exact ceea ce am exprimentat eu. Si asa peste tot unde ne uitam in ziua de astazi vedem poze editate si filtrate.

 Si nu, a 3-a oara nu a fost cu success. Nu mi-am baut ceaiul cu Lizzy.

Multumesc,

Screen Shot 2017 06 22 at 10.20.47 PM 1024x194 - London 1.3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *